پخت زرشک پلو با مرغ مجلسی در پلوپز تفال ( ۴ نفر ) مواد لازم مرغ ۴ تکه پیاز ۱ یا ۲ عدد سیر ۴ یا ۵ حبه گوجه ۲ عدد نمک زردچوبه زعفران فلفل کره رب گوجه ( اختیاری ) زرشک رب گوجه پخت مرغ ابتدا پیازها را نگینی ریز کنید و به همراه سیر رنده شده در قابلمه با روغن سرخ کنید . بعد از اینکه پیازها مقداری تغییر رنگ دادند مرغ ها را به خوبی بشویید مقداری نمک روی سطح آن بمالید و در تابه به همراه پیاز و سیر سرخ کنید در این لحظه کره هم به قابلمه اضافه کنید تا مرغ ها عطر و طعم گوجه ,زرشک ,پلوپز تفال منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

طب ایرانی یوزرنیم و پسورد نود 32 | لایسنس نود 32 | آپدیت نود 32 (رایگان) تورک دانلود دانلود موزیک های ایرانی و خارجی وبسایت رسمی روستای گونجوک علیا بررسی و معرفی بهترین مودم های ADSL و VDSL دانلود جدید سئو حرفه ای فروشگا های اینترنتی