اگر زخم معده دارید این سبزی را مصرف کنید

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: صیفی‌جات به علت داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی بالا برای مبتلایان به زخم معده مفید هستند.

 نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره خواص فلفل دلمه‌ای اظهار کرد: فلفل دلمه‌ای یکی از صیفی‌جاتی است که ویتامین C بالایی دارد. پوست فلفل دلمه‌ای محافظ خوبی برای مواد درون آن بوده، اما هضم پوست آن برای برخی افراد سخت است، بنابراین افرادی که با مصرف فلفل دلمه‌ای به شکل خام یا پخته به ناراحتی معده دچار می‌شوند می‌توانند پوست آن را جدا کرده و خود فلفل دلمه‌ای را میل کنند.
او بیان کرد: بیشتر زخم‌های معده بر اثر ابتلا به عفونت هلیکوباکتر پیلوری ایجاد می‌شوند. افرادی که تحت درمان آنتی بیوتیکی این عفونت قرار دارند، می‌توانند از صیفی‌جاتی که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند، استفاده کنند که یکی از این صیفی‌جات فلفل دلمه‌ای است که خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد.

فلفل ,دلمه‌ای ,معده ,آنتی ,پوست ,مصرف ,فلفل دلمه‌ای ,خاصیت آنتی ,آنتی اکسیدانی ,بالایی دارد ,رژیم درمانی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

هر چی بخوای هست تک الکتریک خبرنامه تخصصی تکنولوژی و موبایل ایران و جهان جواب بازی ایرانیان گولد گروه دکوراسیون داخلی آترینا چوب جلی کوردی لاکچری